Documents

Surt al carrer aquest estiu el número 4 de la revista El Teler, teixint la unitat popular a Manlleu.

Com no podria ser d'una altra manera, respectem la diversitat religiosa, entesa com a totes aquelles creences i espiritualitats que té cadascú a nivell individual, i entenem que justament aquesta pluralitat de religions presents a Manlleu, i l’aconfessionalitat i laïcitat del sistema democràtic al què aspirem, hauria de fer que des de l’Ajuntament no s'atorgui un paper institucional a una determinada confessió, com s’està fent en el cas de l’Ofici de Festa Major, el qual cada any és present al programa d’actes oficial de la Festa Major de Manlleu.

Malgrat que el problema de la pobresa energètica ve de lluny, el cas de l’anciana de Reus que va morir com a conseqüència de patir aquest fenomen va fer que es convertís en un tema públic. A la ciutat de Manlleu hem sigut molts els grups i les entitats que hem reclamat que s’abordés la pobresa energètica com una problemàtica central de moltes manlleuenques i manlleuencs.

(...)

La indústria càrnia és, des de fa ja diversos anys, un sector econòmic en creixement que té un important i rellevant impacte a la comarca d’Osona, tant des del punt de vista econòmic, com des de la perspectiva ecològica, com de la social. Per aquest motiu l’evolució i les circumstàncies d’aquest sector suposen i impliquen també un fort impacte en tots els altres àmbits de la nostra vida quotidiana.

(...)

Pàgines