Ruta històrica sobre la Guerra Civil a Manlleu

La RUTA HISTÒRICA sobre la Guerra Civil a Manlleu que no es va poder realitzar el 4 de febrer a causa de les males condicions meteorològiques tindrà lloc aquest diumenge 4 de març a les 11 del matí davant del Teatre Centre, al carrer del Pont.

Coincidint amb el 79è aniversari de l’entrada de les tropes franquistes a Manlleu, l’acte recorrerà alguns dels punts més significatius de tot allò que succeí al poble entre juliol de 1936 i febrer de 1939 i tractarà diferents aspectes del que suposà aquest període a Manlleu: des de les col·lectivitzacions d’empreses i immobles en un context de revolució social als bombardeigs que patí la vila, passant per l’acollida de persones refugiades d’altres indrets de la península i l’existència del Comitè Antifeixista local, entre d’altres.

L’acte pretén contribuir a la recuperació de la memòria històrica de Manlleu i homenatjar aquelles manlleuenques i manlleuencs que van decidir prendre partit tot plantant cara al feixisme. Tot seguit es celebrarà un vermut popular antifeixista al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu.

Us hi esperem!