Notícies de Manlleu

Resum de les aportacions de la CUP Manlleu al ple municipal del 17 d'abril:

1. Reglament d'ús de la piscina municipal d'estiu.

Un dels punts del ple va ser la proposta del nou reglament d'ús de la piscina per la temporada d'estiu que presentava l'equip de govern per la seva aprovació.
Des de la CUP vam manifestar que compartíem la normativa prevista, però que en cap cas podíem avalar el règim sancionador que l'acompanyava, on es contemplen multes de 100 a 3.000 € en funció de la gravetat comesa pels usuaris de la piscina.

Resum de les aportacions de la CUP Manlleu al ple municipal del 27 de febrer:

1. Modificació del Mas

La RUTA HISTÒRICA sobre la Guerra Civil a Manlleu que no es va poder realitzar el 4 de febrer a causa de les males condicions meteorològiques tindrà lloc aquest diumenge 4 de març a les 11 del matí davant del Teatre Centre, al carrer del Pont.

Aquest mes de febrer la CUP Manlleu treu al carrer el número 3 de la revista El Teler. En aquest exemplar s'hi podrà trobar informació sobre els 79 anys de l'inici de la repressió franquista a Manlleu, un reconeixement a totes les persones que les darreres setmanes i mesos han posat el seu granet de sorra per tal que el poble pogués decidir lliurement el seu futur a l'1 d'octubre, el pacte trencat entre ERC i PSC a Manlleu, un resum de la xerrada sobre la importància del sòl agrícola i un article d'opinió sobre les fonts contaminades, entre d'altres.

Resum de les aportacions de la CUP Manlleu al ple municipal del 23 de gener:

Pla absentisme

POUM

Memòria històrica

El passat divendres 26 de gener, la CUP Manlleu va realitzar un acte obert a l'Espai Rusiñol per posar sobre la taula un debat sorgit arran de l'intent, per part de l'Ajuntament de Manlleu, de requalificar 20.000m2 de sòl agrícola a la zona de El Poquí per tal de construir-hi un nou Mercadona. L'acte va ser conduït per la militant de la CUP Manlleu Lídia Molano, i va comptar amb les intervencions de l'escriptor i activista Gustavo Duch, l'enginyera agrícola i cooperativista Clara Griera, i el gastrònom manlleuenc Pep Palau.

Aprofitant el debat públic generat arran de l'intent per part de l'Ajuntament de Manlleu de requalificar 20.000m2 de sòl agrícola a la zona del Poquí per de construir-hi un nou Mercadona, la CUP Manlleu organitza un acte obert a tothom, amb la intenció d'analitzar i aprofundir en les conseqüències que poden comportar aquest tipus d'operacions urbanístiques a nivell de salut alimentària i mediambiental.

Resum d'algunes de les aportacions de la CUP Manlleu al Ple municipal del 19 de desembre de 2017:

- Pressupost 2018

El passat 19 de desembre el ple de l’Ajuntament de Manlleu va debatre els pressupostos municipals per a l’any 2018. La CUP vàrem exposar el nostre vot contrari amb una doble argumentació, per una banda sobre com s’havien elaborat i negociat aquests pressupostos i per l’altra en base al seu contingut.

Aquest dijous 21 de desembre, una vegada finalitzat l'horari de votació de les eleccions al Parlament de Catalunya, us convidem a reunir-nos al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu per fer el seguiment electoral.

Obert a tothom!

#Dempeus

Aquest dijous 14 de desembre a les 8 del vespre al Casal Popular Boira Baixa tindrà lloc una trobada oberta i pública del Comitè de campanya de Manlleu de la CUP-CC. Us animem a participar-hi! #dempeus

Pàgines