El Pla de Convivència i Interculturalitat de Manlleu incorpora les subvencions ACOL

Algunes de les aportacions de la CUP Manlleu al ple del 23 de setembre de 2024:

- Debat entorn la multireincidència

La multireincidència potser pot evitar-se, abocant tots els recursos possibles en educació, política comunitària, salut mental, cultura i drets socials, abans que esdevingui multireincidència. (Intervenció sencera al min. 1:06:06 https://www.youtube.com/watch?v=6tNwxmeegAQ)

- Aprovació del Pla de Convivència i Interculturalitat

El nou Pla de Convivència i Interculturalitat de Manlleu torna a incorporar les subvencions ACOL, cosa que permetrà ajudar a persones en situació administrativa irregular a regularitzar la seva situació.

- Precs i preguntes

· La planificació dels refugis climàtics aquest estiu a Manlleu, en alguns punts no ha set suficient: fonts tancades, calor a Can Puget, Casal Cívic tancat a l’agost, l’ASVAT tancat a les tardes... amb un estiu més calorós, s’hagués generat dificultat a la gent.

· Un agraïment a les entitats que han fet possible la Festa Major, la Fes-te Jove i la Festa del Serpent, les festes de barris i de carrers. Una Festa Major on l'autoorganització popular va impulsar un bicibarris alternatiu, després de totes les retallades.

· Manlleu té una manca d’espais que tinguin una mínima infraestructura, amb punt de llum fix, un cert perímetre, per tal que les entitats o fins i tot el propi Ajuntament, puguin fer-hi qualsevol tipus d’activitat.